nufnang ads

Jumaat, 8 Mei 2009

Atas Rumah - Tapak Asal and Experimen


pokok ni dah lebih 7 bulan tapi still memBUAHkan hasil.. Alhamdulillah..

lokasi atas rumah, sori la kalau sesiapa nak melawat tak berapa sesuai sebab privacy (lalu kt bilik tidur..) tunggula kebun aku siap..


pokok ni cabang 3, selalunya 2 sahaja.. bonus kot..


pokok yang problem

sedang galak berbunga

sedang galak berbunga

pokok yang problem

pokok yang problem





pokok yang problem









saja-saja test pokok tomato


pokok terung panjang.. test je..


Perangkap lalat buah...

3 ulasan:

Mr Lee berkata...

Wow,so cool!Wonderful blog.Coming to your blog We are very pleased to.
Nice to meet you.We upload something about the works to the blog.
We invite you to our blog.Look forward to your visit.Happy every day!

http://china-cutter.blogspot.com/

Jimi Rashdan Bin Jamaludin berkata...

thanks mr lee..

norel berkata...

salam, nak tanya bro, cocopeat nak beli mana? jom join bisnes dengan saya, saya pun nak buat tanaman cili fertigasi kat kulim, tapi barang-barang dok cari nak beli, kalau-kalau dapat murah.