nufnang ads

Ahad, 6 Januari 2013

tahun baru

Baru ni ada melawat kat ladang sg jagung, mak ai banyaknya koleksi ayam2 dia, dari sabung sampai ke brahma, ayam mutiara pun belambak, geram je.. tambah2 plak ayam brahma saiz giant.. sapa ada anak brahma atau giant cochin nak letgo murah2.. huhuhu..
ayam kampung + selasih
ayam gajah

ayam kampung
ayam belanda 4 ekor

Khamis, 6 Disember 2012

Homemade Incubator

My Homemade Incubator






MAHA 2012

Tahun ni berpeluang melawat MAHA.. Setelah ke sana, kesimpulannya dah tak best sangat.. tak puas dan letih kalau nak meninjau keseluruhan dengan kedudukan yang jauh, dan orang ramai, transport plak jenuh menunggu dan sesak, memenatkan.. dari segi pameran, erm.. rasanya kurang penyertaan kali ni.. entahlah.. so update gambar lawatan..