nufnang ads

Isnin, 12 Januari 2009

12 Jan 2009

Kini tapak sedang di clearkan, pokok sedang ditebang.. susah pokok besar ni nak buang sebab tepi dia ada rumah kongsi indon, kalau terus guna bekho, alamatnya ranap la rumah kongsi, belah sini plak pun tak lepas ada wire and rumah sedara.. so kena buang sikit2 la.. pokok kelapa, pokok cenerai, pokok belimbing besi (nak ubah pokok ke tempat lain) dan semak-samun. Yang bestnya di sini terdapat 2 telaga air. nak kena beli ph meter gak.. Sesape yang ade jual PH meter, nak offer boleh email kan ke jimradlin@gmail.com

Kat rumah plak, anak pokok yang semai ari tu kena angin kuat banyak yang tumbang, time tu aku di kl, tinggal 3 tray je daripada 5 tray.. erm.. keadaan anak pokok kini dah masuk 2 minggu dah keluar tunas ketiga.


Ini dah nak sampai sebulan.. dah boleh pindah ke poli..


Petang tadi pegi supermarket nak beli beras, singgah kejab bahagian sayuran..
Cili Merah ni RM2.30/100g, wah RM23/kg..

1 ulasan:

splendid berkata...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry